Αποκάλυψη - σοκ από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη - σοκ από την Αγγελική Νικολούλη για την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Νοιώθω και 'γω παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε “θα μου το βρεις;”» πρόσθεσε.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.