Πάτρα: Νέο σοκ! Τι αναζητούσε στο Internet η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέο σοκ! Τι αναζητούσε στο Internet η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας διαδέχονται η μία την άλλη.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα. Το βράδυ της Κυριακής μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήρθε να ανάψει ξανά «φωτιές» με τις αποκαλύψεις του για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Βάσει αυτού έχει προκύψει ότι η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, ενώ φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές και πλέον το διαδίκτυο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ακόμη, ο Βασίλης Λμαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε, και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.