Ρούλα Πισπιρίγκου - Κεταμίνη: Τι ερευνούν οι αρχές για το πώς έφτασε στα χέρια της

Ρούλα Πισπιρίγκου - Κεταμίνη: Τι ερευνούν οι αρχές για το πώς έφτασε στα χέρια της

Σε πλήρη εξέλιξη και προς πάσα κατεύθυνση,. βρίσκεται η έρευνα των αρχών για το πού και πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, εντούτοις η έρευνα για τις αρχές σχετικά με την υπόθεση συνεχίζονται με την ίδια ένταση.

Ένα από τα ανοιχτά ακόμα ζητήματα είναι το πού και πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία, δηλαδή, που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό του κοριτσιού και θεωρείται ότι προκάλεσε τον θάνατό της.

Το βασικό σενάριο παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου και γι’ αυτό στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης με τις έρευνες να επεκτείνονται και στο τάμπλετ που φέρεται να έχει θάψει μαζί με τη σορό της Τζωρτζίνας.

Η εκτίμηση, είναι, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανότατα προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης καθώς η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι η 33χρονη χρησιμοποίησε περισσότερες της μια φορές την συγκεκριμένη ουσία προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της Τζωρτζίνας, όπως προκύπτει από τα επεισόδια που υπέστη το παιδί μέχρι να καταλήξει στις 29 Ιανουαρίου.

Η εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» φέρνει, την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας ένα νέο στοιχείο που αφορά την οικογένεια Πισπιρίγκου. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία, από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της.

Σενάριο των προηγούμενων ημερών έλεγε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του αλλά από τις μέχρι στιγμής έρευνες αυτό δεν έχει αποδειχθεί μολονότι η ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέντευξή της στο STAR την Παρασκευή ότι «ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» επανέφερε το σενάριο αυτό.

Πηγή: Newsbomb.gr