Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πλήρως στην ανακρίτρια την κατηγορία κατά της συζύγου του, Ρούλα Πισπιρίγκου...

Ως μια πολύ δύσκολη στιγμή στην οποία «δεν μπορούμε να πούμε πολλά» περιέγραψε ό,τι βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του μετά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας όπου δήλωσε πολιτική αγωγή.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που μέχρι πρότινος στήριζα έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως είπε δηλώσαμε υποστήριξη της κατηγορίας ενώ στην ερώτηση αν είχε κάποια ένδειξη για τις εγκληματικές ενέργειες της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι είχε κάνει κάτι».

Ερωτηθείς για την αντίδραση της οικογένειάς του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε κανείς. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά».

Δήλωσε, επίσης, πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις καταγγελίες περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας λέγοντας ότι «δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία μετά από κλήση και αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει» ενώ για τη δεύτερη περίπτωση είπε ότι «το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο με κάτι δερματικό».

Σε νέα ερώτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε με νόημα ότι «ήταν υπόδειγμα μητέρας όταν ήμασταν όλοι μπροστά στα παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε και για την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα αρκούμενος στο ότι «είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα» ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».

Στην ερώτηση αν έχει επικοινωνήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε ότι αυτό συνέβη την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής της ενώ έκτοτε δεν έχει απαντήσει σε καμία τέτοια κλήση καταλήγοντας – μετά από σχετική ερώτηση – ότι «δεν έχω να πω κάτι στη σύζυγό μου».

Πηγή: Newsbomb.gr