Δείτε τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για θανατηφόρες ουσίες (Ντοκουμέντο)

Δείτε τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για θανατηφόρες ουσίες (Ντοκουμέντο)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές παραχώρησε συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε μέσα από τις φυλακές πως «κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων», αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προέβη και αυτός σε αποκαλύψεις λέγοντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είχε ψάξει την κεταμίνη στο διαδίκτυο, στοιχείο που έρχεται από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών της μετά την εκταφή του τάμπλετ και την ανάλυσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε αναζητήσει τη συγκεκριμένη ουσία αλλά και άλλες αναισθητικές τόσο πριν τον θάνατό της Τζωρτζίνας, όσο όμως και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Πλέον, αναζητείται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και ήρθε η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη και ουσίες σαν αυτήν.