Πανελλήνιες 2022: Κλάμα - Ο μαθητής... γύπας που έγινε viral

Πανελλήνιες 2022: Κλάμα - Ο μαθητής... γύπας που έγινε viral

Πανελλήνιες 2022: Οι εξετάσεις άρχισαν και οι μαθητές των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ έδωσαν ρεσιτάλ μπροστά στις κάμερες.

Μοναδικές είναι οι περιγραφές που δίνουν οι υποψήφιοι μετά το εξεταζόμενο μάθημα. Κάποιοι βλέπουν σε όνειρο τα θέματα και άλλοι... «μαγεύονται» από τους επιμελητές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός μαθητή, ο οποίος μίλησε στην κάμερα έξω από το σχολείο του. Ο ίδιος είπε πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης, ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός, ενώ μίλησε και για την «όμορφη επιμελήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα και την οποία εύχεται να δει και στο επόμενο μάθημα.

«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω.

Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», σημείωσε.

Ένας άλλος μαθητής, ανέφερε στην κάμερα πως είδε όνειρο ότι το θέμα που θα «έπεφτε» στην Έκθεση ήταν η ιστορία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ' ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζω τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και βλέπω να γράφει ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου "ιστορία θα πέσει". Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα "γιατί μαθαίνουμε ιστορία". Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε "πώς το έκανες;". Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω...».