Σοκ για γυναίκα στη Ρόδο: Της ήρθε κλήση 6.5 εκατ. ευρώ

Σοκ για γυναίκα στη Ρόδο: Της ήρθε κλήση 6.5 εκατ. ευρώ

Έλαβε ειδοποιητήριο για παλιότερη τροχονομιακή παράβαση για πρόστιμο που ξεπερνούσε τα 6.500.000 εκατ. ευρώ. 

Μία γυναίκα στη Ρόδο άνοιξε ειδοποιητήριο και είδε ένα νούμερο που δεν μπορούσε να επεξεργαστεί, καθώς της είχε επιδικαστεί πρόστιμο που υπερέβαινε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, περί τα τέλη του Ιουνίου, η γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό. Αρχικά πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… 6.000 ευρώ!

Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, τότε άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα πήγε με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταξε το ειδοποιητήριο, σάστισε, αλλά είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.