Βάσεις 2022: Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα από το υπουργείο Παιδείας

Βάσεις 2022: Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα από το υπουργείο Παιδείας

Βάσεις 2022: Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2022

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2022.

Υπενθυμίζεται ότι και φέτος υπάρχει το σύστημα της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής σε κάθε σχολή, γεγονός που έχει διαφοροποιήσει την κατάσταση αναφορικά με τον αριθμό των εισακτέων αλλά και με τα μόρια στις σχολές κάθε επιστημονικού πεδίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά το Newsbomb.gr, θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των βάσεων 2022.

Βάσεις 2022: Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Οι υποψήφιοι μπαίνοντας στη διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:

Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τουςτα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα των βάσεων 2022 και με sms στο κινητό, αν έχουν γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα των επιτυχόντων για τις βάσεις 2022 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας. Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του