Σοκ στο ελληνικό ναυτικό: Νεκρή πρωτοετής δόκιμος από πυρετό άγνωστης αιτίας

Σοκ στο ελληνικό ναυτικό: Νεκρή πρωτοετής δόκιμος από πυρετό άγνωστης αιτίας

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ελληνικό ναυτικό καθώς μια νεαρή γυναίκα, πρωτοετής δόκιμος, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Νάπολη στην Ιταλία.

Το Ελληνικό Ναυτικό θρηνεί καθώς πρωτοετής δόκιμος άφησε την τελευταία της πνοή από πυρετό άγνωστης αιτίας στη Νάπολη της Ιταλίας.

Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη (24/08), ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, «φεύγοντας» από τη ζωή λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».