Ροδόπη: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μεχμέτ Αχμέτ

Ροδόπη: Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μεχμέτ Αχμέτ

Πέθανε ο Μεχμέτ Αχμέτ, ο οποίος είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2000-2004. Είχε γεννηθεί το 1946...

Από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ροδόπης, διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής από το 1978 έως το 1981 και νομαρχιακός σύμβουλος Ροδόπης από το 1994 έως το 2000, ενώ άσκησε και καθήκοντα αντινομάρχη.

Ανακοίνωση για το θάνατο του Μεχμέτ Αχμέτ εξέδωσε η τοπική νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Παράταξης, Μεχμέτ Αχμέτ.

“Ο Μεχμέτ Αχμέτ – αναφέρει – υπηρέτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τα νεανικά του χρόνια και υπήρξε ο πρώτος υποψήφιος μειονοτικός βουλευτής του χώρου μας το 1977.

Εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής του Κινήματος στην Ροδόπη το 1981 στις ιστορικές εκλογές της Αλλαγής και επανήλθε στην Βουλή την τετραετία 2000-04.

Υπηρέτησε και από θέσεις ευθύνης τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στα πρώτα χρόνια δημιουργίας του θεσμού”.

Τιμώντας την μνήμη του Μεχμέτ Αχμέτ η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμη σήμερα στην κηδεία του, να εκφράσει τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του και να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος».