Καταγγελία της γιαγιάς της 12χρονης: «Ο βιαστής της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της»

Καταγγελία της γιαγιάς της 12χρονης: «Ο βιαστής της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της»

Σεπόλια: Στο επίκεντρο της φρικτής υπόθεση βιασμού της 12χρονης η γιαγιά της που αποκαλύπτει στοιχεία για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες μετά την μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου πρόσφερε στην οικογένεια της ανήλικης 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Η γιαγιά της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

«Δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ.. Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Και ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα τους (ενν. στα παιδιά) μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω…Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε».

Σημειώνεται ότι εντός της ημέρας ο 53χρονος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, μαζί με τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του.

Νουλέζας: «Αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του ο 53χρονος – Θεωρεί ότι έχει παγιδευτεί»

Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 53χρονο που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ενός ανήλικου κοριτσιού στα Σεπόλια.

«Πράγματι τις απογευματινές ώρες είχα τηλεφωνική επικοινωνία αρκετής ώρας με τον κατηγορούμενο, ο οποίος σε γενικές γραμμές μου έδωσε ένα περίγραμμα της υπερασπιστικής θέσης του. Ο 53χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του σήμερα στην ανακρίτρια και να πει λεπτομερώς τι συνέβη, να κατονομάσει εφ’ όσον χρειαστεί, γιατί θεωρεί ότι έχει παγιδευτεί», είπε ο κ. Νουλέζας.

Ο 53χρονος τελικά θα εκπροσωπηθεί από συνάδελφο του κ. Νουλέζα, με τον δικηγόρο να τονίζει πως είναι οδυνηρό, λυπηρό και ασύλληπτο όσα βίωσε η 12χρονη.

«Επαναλαμβάνονται συνεχώς περισταστικά σεξουαλικής κακοποίησης και βίας, ασέλγειας και κατάχρησης ανηλίκων από το φιλικό, στενό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Θεωρώ εκτός από την καθολική ευθύνη της κοινωνίας απέναντι σε αυτό το παιδί, η πολιτεία έχει πρωταρχική ευθύνη να αναλάβει σοβαρότερη νομοθετική πρωτοβουλία. Ο βιασμός θα πρέπει να τιμωρείται αμείλικτα με ισόβια κάθειρξη», τόνισε ο Βασίλειος Νουλέζας.

Πηγή: Newsbomb.gr