Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της μητέρας του παιδιού.

Έκδοση εντάλματος σύλληψης εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, και για τη μητέρα της 12χρονης, καθώς έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για τη συμπεριφορά της, τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά.

Η εξέλιξη αυτή θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση. Ήταν κάτι που προέκυπτε από εμβάσματα.

Παράλληλα, την Πέμπτη (13/10) η 12χρονη θα δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Αυτό ανέφερε σε δήλωση της στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό.

Τι δήλωσε η Δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου

«Ο ένας κατηγορούμενος αρνείται τους βιασμούς και μιλάει για σεξουαλική επαφή, ο δε άλλος δέχεται ότι ασελγούσε στο παιδί με αμοιβή. Δεν έχω πάρει τα απολογητικά τους ακόμα. Είναι στον εισαγγελέα ακόμα», είπε η δικηγόρος.

Για την γυναίκα που δήλωσε ότι έχει στοιχεία για τη δράση του 53χρονου και ισχυρίζεται ότι έχει φέρει το κορίτσι στον χώρο της, η δικηγόρος είπε: «Ξέρω ότι αυτή η γυναίκα πήγε στο Ανηλίκων και έχει παραδώσει ένα στικάκι που ισχυρίζεται ότι απεικονίζεται ο άνδρας με το παιδί. Αν βγουν αληθινά αυτά που λέει… Ξέρω ότι πήγε αυτοβούλως και κατέθεσε στο Ανηλίκων.»

Πηγή: Newsbomb.gr