Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Κατηγορούμενη για μαστροπεία η μητέρα του παιδιού

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Κατηγορούμενη για μαστροπεία η μητέρα του παιδιού

Με την κατηγορία της μαστροπείας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, το οποίο βιαζόταν κατά συρροή τα τελευταία 2 χρόνια. Ερχονται καταιγιστικές αποκαλύψεις...

Συνελήφθη πριν από λίγο η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, με την κατηγορία της μαστροπείας της ανήλικης κόρης της.

Με βάση τις πληροφορίες, προέκυπταν από την έρευνα της Αστυνομίας ενδείξεις για συμμετοχή της γυναίκας. Κάποιες οικονομικές συναλλαγές, εμβάσματα και συνεννοήσεις δείχνουν ότι η γυναίκα εμπλέκεται στον εφιάλτη που ζούσε το κοριτσάκι. Όπως προκύπτει, η μητέρα ζητούσε λεφτά.

Αναφέρεται επίσης, ότι η μητέρα όταν της είπαν τι έχει συμβεί με τη 12χρονη δεν έπεσε από τα σύννεφα.

Παράλληλα, την Πέμπτη (13/10) η 12χρονη θα δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Αυτό ανέφερε σε δήλωση της στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό.

Διορισμένος συνήγορος βιαστών 12χρονης: Σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής και άλλων ατόμων

Ο Βασίλης Χρονόπουλος που διορίστηκε συνήγορος των παιδοβιαστών, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τους δράστες ωστόσο, επειδή κανένας δεν δέχτηκε, υποχρεώθηκε από την ανακρίτρια να αναλάβει.

Για τις κατηγορίες ο 53χρονος αποδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές, το ίδιο και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Για τις λοιπές κατηγορίες αρνούνται τήρησε το δικαίωμά του για σιωπή μέχρι να βγει η δικογραφία και να αποδεχτεί η αλήθεια. Από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει μ’ αυτό που έχει γίνει απέχει πάρα πολύ.

«Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις και από στοιχεία που θα προστεθούν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής κι άλλων προσώπων. Ο πρώτος κατηγορούμενος αποδέχτηκε αυτό που του αναλογεί και έχει κάνει για τα υπόλοιπα δεν θέλει να πει κάτι. Του δεύτερου η κατηγορία είναι μικρότερη.

Αν υπήρχε συναίνεση, μιλάτε για ένα παιδί 12 χρονών. Είναι πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει οργανωμένη δράση, δεν υπάρχει κύκλωμα.»

Τι δήλωσε η Δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου

«Ο ένας κατηγορούμενος αρνείται τους βιασμούς και μιλάει για σεξουαλική επαφή, ο δε άλλος δέχεται ότι ασελγούσε στο παιδί με αμοιβή. Δεν έχω πάρει τα απολογητικά τους ακόμα. Είναι στον εισαγγελέα ακόμα», είπε η δικηγόρος.

Για την γυναίκα που δήλωσε ότι έχει στοιχεία για τη δράση του 53χρονου και ισχυρίζεται ότι έχει φέρει το κορίτσι στον χώρο της, η δικηγόρος είπε: «Ξέρω ότι αυτή η γυναίκα πήγε στο Ανηλίκων και έχει παραδώσει ένα στικάκι που ισχυρίζεται ότι απεικονίζεται ο άνδρας με το παιδί. Αν βγουν αληθινά αυτά που λέει… Ξέρω ότι πήγε αυτοβούλως και κατέθεσε στο Ανηλίκων.

Πηγή: Newsbomb.gr