Τραγωδία από την κακοκαιρία στην Κρήτη: Ενας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι στην Αγία Πελαγία

Τραγωδία από την κακοκαιρία στην Κρήτη: Ενας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι στην Αγία Πελαγία

Ενας νεκρός και τουλάχιστον τρεις αγνοούμενοι είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας, στην Αγία Πλαγία της Κρήτης.

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και 2 αγνοούμενοι.Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Αστραπές, βροντές και ισχυρές καταιγίδες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που πλήττουν την Κρήτη από το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην περιοχή των Σπηλίων χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Παράλληλα, προβλήματα με σπίτια και καταστήματα που πλημμυρίζουν σημειώνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την πόλη με την Πυροσβεστική να τρέχει για αντλήσεις υδάτων ενώ κατέρρευσε και γυψοσανίδα σε μαγαζί στην Αμμουδάρα.

Πολλά είναι τα προβλήματα που σημειώνονται και σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου με την ορατότητα να είναι στο μηδέν και τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr