Σεπόλια: Εκτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης!

Σεπόλια: Εκτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης!

Σεπόλια: Στην 6η σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Κυριακής.

Ένας ακόμα άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/10), στις 18:00 για την υπόθεση των Σεπολίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 34χρονο ελεύθερο επαγγελματία, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση.

Έτσι τις έξι έχουν φτάσει οι συλλήψεις για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, στα Σεπόλια. Ο 53χρονος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη ενώ ακολούθησε ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και η 38χρονη μητέρα της.

Το Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν, εκτός του 34χρονου, κι ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της γενετήσιας πράξης, επί πληρωμή, σε ανήλικη παθούσα.

Κοινή γραμμή κρατάνε 36χρονος και 33χρονος - Τι υποστηρίζουν

Ο 33χρονος και ο 36χρονος έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (17/10), αφού πρώτα πέρασαν από τον εισαγγελέα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο τηρούν την ίδια… γραμμή, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν την πραγματική ηλικία του παιδιού και θεώρησαν πως είναι πολύ μεγαλύτερη. Παράλληλα, αμφότεροι έχουν υποστηρίξει πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στις συναντήσεις που έκαναν με τη 12χρονη ενώ αρνούνται ότι γνωρίζουν τον Ηλία Μίχο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr