Σεπόλια: Μειωμένη αντίληψη επικαλείται ο 33χρονος για την ηλικία της 12χρονης

Σεπόλια: Μειωμένη αντίληψη επικαλείται ο 33χρονος για την ηλικία της 12χρονης

Σεπόλια: Χρόνια κατάθλιψη, μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και παραπλάνηση από τους διαχειριστές των προφίλ της 12χρονης θα επικαλεστεί ο 33χρονος που συνελήφθη για το βιασμό του παιδιού, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Μια σειρά από συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, στα Σεπόλια θα «παρελάσει» σήμερα από το γραφείο της ανακρίτριας. Ένας εξ αυτών θα είναι και ο 33χρονος που υποστηρίζει ότι συνάντησε την ανήλικη, αλλά δεν είχε επαφή μαζί της.

Η βασική «γραμμή» που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Μπαρκαγιάννης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχει να κάνει με το γεγονός ότι – όπως ισχυρίζεται – δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν ανήλικο. Όπως ανέφερε ο κ. Μπαρκαγιάννης, ο εντολέας του έχει μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και μέσα από όσα έγραφαν στα μηνύματα οι διαχειριστές των προφίλ της 12χρονης τον έκαναν να πιστεύει ότι ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις. Πράγματι βρέθηκε δύο φορές μαζί της αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτικέ επαφή. Αν είχα την άποψη ότι έχει τελέσει την πράξη ο ίδιος, σε καμία περίπτωση δεν θα τον εκπροσωπούσα», είπε αρχικά ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Εμένα πραγματικά με έχει πείσει ότι δεν έχει τελέσει την πράξη. Δεν έχω τη δικογραφία για να δω τα υπόλοιπα στοιχεία, θα τη λάβω σήμερα», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr