Τι λέει η γιαγιά της 12χρονης για την κατάσταση του παιδιού...

Τι λέει η γιαγιά της 12χρονης για την κατάσταση του παιδιού...

Η γιαγιά της 12χρνης που βιαζόταν κατ' εξακολούθηση, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το παιδί.

«Το παιδάκι είμαι μαζί του μέρα νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουνα στο παιδί τώρα πήγαινε στο Χαμόγελο του Παιδιού και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του» ανέφερε η γιαγιά της 12χρονης.

Ερωτώμενη αν μιλάει με ψυχολόγους, σημείωσε: «Πάρα πολύ, πάρα πολύ. Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά. Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που στεναχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν τη μάνα τους».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενη για τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούνται σε δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού», ανέφερε: «Τα μεγάλα στεναχωριούνται πάρα πολύ, τα δύο πιο μεγάλα 17 και 16, κλαίνε μέρα νύχτα. Τα μικρά το αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουν, ξεχνιούνται. Τα μεγάλα… Τι να σας πω…».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr