Βιασμός 12χρονης: Στα «ίχνη» του «Μιχαήλ» και του «Ιωσήφ» η ΕΛ.ΑΣ.

Βιασμός 12χρονης: Στα «ίχνη» του «Μιχαήλ» και του «Ιωσήφ» η ΕΛ.ΑΣ.

Στα ίχνη δύο υπόπτων για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία...

Δύο ονόματα ανδρών που φέρονται να είχαν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τους «πελάτες» - βιαστές που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών που ερευνούν την δυσώδη υπόθεση με θύμα το άτυχο 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Το πρώτο είναι ο «Μιχάλης» και το δεύτερο ο «Ιωσήφ». Τα άτομα αυτά έχουν «φωτογραφηθεί» ως πρόσωπα που συναντούσαν το παιδί στα Σεπόλια. Ο «Μιχάλης» δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα εάν γνώριζε το ρόλο του Ηλία Μίχου. Ωστόσο, ο Μίχος εκτιμάται ότι γνώριζε για τις συναντήσεις της 12χρονης με το «Μιχάλη». Οι συναντήσεις γίνονταν κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

Ενώ τα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να συνεχιστούν για τους «πελάτες»-βιαστές, ταυτόχρονα διερευνάται ο ρόλος των τεσσάρων ανδρών που έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

Ο τελευταίος που συνελήφθη είναι ο 34χρονος επιχειρηματίας, κάτοικος Παγκρατίου, ο οποίος έκλεισε ραντεβού με την ανήλικη βρίσκοντας το διαδικτυακό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος με ψεύτικα στοιχεία. Ο 34χρονος ήταν γνώριμη φυσιογνωμία στη γειτονιά του, ενώ στο παρελθόν φέρεται να εισέβαλε σε κατάστημα και να έκλεψε χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις του καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας και έτσι ο καταστηματάρχης κατάφερε τελικά να πάρει πίσω τα μετρητά. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι το θέμα λύθηκε «εξωδίκως», με την οικογένεια του 34χρονου να ζητάει συγνώμη και να αναφέρει ότι δεν ήταν καλά λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr