Χάρης Ρώμας για τον παιδεραστή Μίχο: «Τον γνώριζα ως φανατικό θαυμαστή στο θέατρο»

Χάρης Ρώμας για τον παιδεραστή Μίχο: «Τον γνώριζα ως φανατικό θαυμαστή στο θέατρο»

Για τη γνωριμία του με τον Ηλία Μίχο, τον παιδεραστή και βιαστή της 12χρονης, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας στον ΑΝΤ1 για τη γνωριμία και τις φωτογραφίες που κυκλοφοφούν με τον βιαστή της 12χρονης.

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου που είτε για άλλοθι -ο γνωστός φερετζές- είτε γιατί έχουν αυτό το «χτύπημα» να βρίσκονται κοντά σε προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές.

Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς τους θέλουμε, υπό αυτή την έννοια, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, υπήρχε η σύζυγος, υπήρχε το παιδί του… Μιλάμε για λίγες φορές. Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό.

Στο θέατρο είχε έρθει δύο φορές, μου είχε φέρει φωτογραφίες και από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες.

Του είχα κάνει ένα σχόλιο στα social, πάνω σε αυτά τα πλαίσια. Μου είχε πει ότι κάνει και δωρεές και στο Σπίτι του ηθοποιού και καταχάρηκα».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας στον Γιώργο Λιάγκα: