Σοκάρει στην τρίτη της κατάθεση η 12χρονη: «Με πήγαινε σε οίκο ανοχής και...».

Σοκάρει στην τρίτη της κατάθεση η 12χρονη: «Με πήγαινε σε οίκο ανοχής και...».

Τουλάχιστον πέντε φορές βίαζαν το 12χρονο παιδί κάθε φορά που ο παιδεραστής - βιαστής Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής, σύμφωνα με την κατάθεσή της σε ψυχολόγο.

«Ηταν ένα γκρι κτήριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβήκαμε και μας άνοιξαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30» είπε το κορίτσι.

Ερώτηση: Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο; Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;

Απάντηση: Εμένα όχι, γιατί πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα, εγώ περίμενα στο δωμάτιο, και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Ερώτηση: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;

Απάντηση: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.

Ερώτηση: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;

Απάντηση: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.

Ερώτηση: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί, είχες επαφές με πολλούς άντρες;

Απάντηση: Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.

Ερώτηση: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;

Απάντηση: Δεν ξέρω.

Ερώτηση: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;

Απάντηση: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.

«Το διάστημα αυτό που βρισκόμουν με τους άλλους ο Ηλίας περίμενε στο αμάξι» εξήγησε η 12χρονη και συμπλήρωσε ότι κάποιες φορές είχε βρεθεί με κάποιους άνδρες στο αμάξι και μετά την οδηγούσε ο 53χρονος στον οίκο ανοχής.

Ερώτηση: Πως σου το έλεγε;

Απάντηση: Θα πάμε στο μπουρδέλο.

Ερώτηση: Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει, σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;

Απαντηση: Ναι.

Ερώτηση: Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;

Απαντηση: Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.

Η ψυχολόγος ρώτησε ποιες ωρες και ημέρες συνέβαιναν όλα αυτά, για να λαβει την ανατριχιαστική απάντηση: «Όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

Σχετικά με την κάρτα της μητέρα της, είπε ότι έμπαιναν χρήματα από κάποιους που πλήρωναν για φωτογραφίες. Το κοριτσάκι ανέφερε ότι οτι ένας φίλος του 53χρονου, αστυνομικος, τον είχε ρωτήσει «τι κάνεις με αυτή την μικρή;»:

«Η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία μου, γιατί ήξερε ότι ασχολούμαι πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινα σε άλλη σελίδα για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Πηγή: Newsbomb.gr