Βιασμός 12χρονης - Σεπόλια: Ερευνάται η σχέση του βιαστή Μίχου με τη μητέρα του παιδιού

Βιασμός 12χρονης - Σεπόλια: Ερευνάται η σχέση του βιαστή Μίχου με τη μητέρα του παιδιού

Για κύκλωμα μαστροπείας που βρισκόταν στην αρχή της διαμόρφωσής του και χτυπήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στα Σεπόλια, μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στη σχέση του Ηλία Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, φέρεται να πέφτει μεταξύ άλλων το βάρος των ερευνών από τις ελληνικές Αρχές, όπως δήλωσε στο Newsbomb.gr ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός τόνισε ότι μετά και την εντολή προφυλάκισης της μητέρας του ανήλικου, ερευνάται εξονυχιστικά η σχέση της με τον 53χρονο όπως και το ενδεχόμενο χρηματικών συναλλαγών μεταξύ των δύο.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει εγκληματική οργάνωση πίσω από τον κατά συρροή βιασμό του παιδιού ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο μέσω συνδετικών κρίκων να βρισκόταν στην αρχή της διαμόρφωσής του ένα κύκλωμα μαστροπείας.

Παράλληλα ο συνδικαλιστής αστυνομικός χαρακτήρισε διεστραμένα και ανώμαλα τους δράστες ενώ επεσήμανε πως όσοι βίασαν και όχι μόνο τη 12χρονη θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο: «Πρόκειται για άτομα διεστραμμένα, παιδόφιλα, ανώμαλα και δεν γίνεται εύκολα πιστευτό από τους συλληφθέντες ότι αυτό το μικρό παιδάκι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Με την πάγια και εμπεριστατωμένη μέθοδο των εξιχνιάσεων συνεπικουρούμενο το Ανήλικων και από άλλες δυνατές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα ανακαλυφθούν και θα προσαχθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη όσοι βίασαν το ανήλικο κοριτσάκι και όχι μόνο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr