Σεπόλια: Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Ηλία Μίχου

Σεπόλια: Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Ηλία Μίχου

Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στην πολυκατοικία που μένει ο Ηλίας Μίχος στα Σεπόλια.

Τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην πολυκατοικία στα Σεπόλια που μένει ο Ηλίας Μίχο, ένας από τους κατηγορούμενους για μαστροπεία στην υπόθεση βιασμού 12χρονης κοπέλας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στις 03:00 στην πολυκατοικία που διέμενε ο κατηγορούμενος στην οδό Στενημάχου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικροφθορές στο κτίριο.

Νέα μαρτυρία γείτονα του 53χρονου - «Τον άκουσα να τη βρίζει»

Νωρίτερα σήμερα μία ακόμη μαρτυρία γείτονα του 53χρονου στα Σεπόλια έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

Όπως είπε ο γείτονας του 53χρονου, το κορίτσι δούλευε στο μαγαζί ως υπάλληλος και τακτοποιούσε τα ράφια. Ο ίδιος την είχε δει αρκετές φορές και της είχε μιλήσει μια φορά στο μαγαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο 53χρονος την έβρισε και εκείνη δε αντέδρασε.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε ''σκάσε μωρή και δούλευε''. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε ο άνδρας χαρακτηριστικά.

Επίσης, άλλη μία φορά τους είχε δει να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του 53χρονου, ενώ είχε δει και τη μητέρα της στο μαγαζί να μιλάει με τον κατηγορούμενο.

Σε ερώτηση για το αν φαινόταν για την ηλικία της, ο γείτονας απάντησε: «Εγώ την έκανα για αυτή την ηλικία, για 11-12.»

Τέλος, ανέφερε ότι τα βράδια το κορίτσι καθόταν στο μαγαζί και έπαιζε με άλλα παιδάκια.