Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα στην υπόθεση κατ΄ εξακολούθηση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια. 

Οι Αρχές ελέγχουν τους λογαριασμούς της οικογένειας της 12χρονης καθώς και των συγγενών του Ηλία Μίχου έπειτα από έρευνα που διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε αναμένεται να φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς αναμένεται και νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί θα επιδιώξουν να διασταυρώσουν και τις καταθέσεις των ανδρών που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις τελευταίες ημέρες.

Η μητέρα συνεχίζει να αρνείται κάθε κατηγορία περί μαστροπείας, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που την «καίνε».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπάρχουν εννέα πρόσωπα που φέρονται να έχουν δώσει χρήματα στη μητέρα, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Σοφιανίδης, αλλά και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης.

«Εξώθησε την κόρη της στην πορνεία σε εννέα πελάτες. Ήταν συνδιαχειρίστρια στο Blindchat, μέσω του οποίου εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη» αναφέρεται στο σκεπτικό της ανακρίτριας στο οποίο στηρίχθηκε η προφυλάκιση της γυναίκας.

Πάντως και το ίδιο το παιδί που έζησε έναν τέτοιον εφιάλτη αρνείται την εμπλοκή της μητέρας, ενώ με καλά λόγια για την μητέρα του αναφέρθηκε και το μεγαλύτερο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας.

Η κατάθεση του 18χρονου αδερφού: «Ήθελε να σκοτώσει τον Μίχο όταν έμαθε για τα μηνύματα»

Ο 18χρονος αδελφός της 12χρονης στην κατάθεση του στην ανακρίτρια υποστηρίζει ότι η 37χρονη φρόντιζε τα παιδιά της, τα οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Στην κατάθεση του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο σπίτι με τη μητέρα μου όταν την πήρε η θεία και την ενημέρωσε για τα μηνύματα στο κινητό της αδελφής μου από τον Μίχο και ήθελε να πάει να τον σκοτώσει. Ήταν πολύ ταραγμένη. Όταν το έμαθε κόντεψε να λιποθυμήσει».

Ο ίδιος περιέγραψε μια αγαπημένη οικογένεια, που τα μέλη της φρόντιζαν το ένα το άλλο.

«Πηγαίναμε συχνά με την αδελφή μου στο πάρκο της γειτονιάς που έβρισκε και αλλά παιδιά, γύρω στις 6 το απόγευμα, τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Δούλευε μια φορά την εβδομάδα στο Μίχο κι έπαιρνε 10 ευρώ» πρόσθεσε και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της μητέρας του σχετικά με την κάρτα και το βιβλιάριο της. «Το βιβλιάριο της μητέρας μου με την κάρτα ήταν πάντοτε στο τραπέζι στο σαλόνι με τον κωδικό. Παίρναμε την κάρτα ο καθένας από εμάς και πηγαίναμε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουμε ό,τι μας ζητούσε. Όλοι στην οικογένεια βοηθούσαμε. Παίρναμε τα μικρά παιδιά από το σχολείο και πηγαίναμε και σούπερ μάρκετ όποτε χρειαζόταν», είπε, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Ο 18χρονος είπε κλείνοντας την κατάθεση του:

«Η μητέρα μας ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν. Η μάνα μας δεν υπάρχει περίπτωση να έχει φτάσει να κάνει αυτό το πράγμα, είμαστε οκτώ παιδιά και την αναζητούμε. Τα αδέλφια μου που είναι (αναφέρει όνομα δομής) κλαίνε και ζητάνε τη μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η μάνα μου δε φταίει σε τίποτα σας το ορκίζομαι. Έχει μεγαλώσει σε μοναστήρι με τις θείες της, δεν έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Μας έχει μάθει πολλά πράγματα, μας συμβουλεύει σε δύσκολες καταστάσεις και πάντα είναι δίπλα μας».

Στο στόχαστρο άλλοι 8 παιδεραστές

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον άλλοι 8 παιδεραστές έχουν συναντηθεί και έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη και είναι θέμα χρόνου να τους περάσουν χειροπέδες, σύμφωνα με το Mega.

«Είναι κι ένας που έχει έναν γιο, είναι παντρεμένος και θυμάμαι ότι έχει ένα μαύρο αμάξι. Ήρθαμε δύο φορές σε επαφή», έχει πει στις καταθέσεις της η ανήλικη.

Υπήρχαν ωστόσο κι άλλα πρόσωπα με τα οποία παρότι το παιδί συναντήθηκε, κατάφερε να γλιτώσει.

«Ήταν και ο Α, που ήταν 37 ετών, που βρεθήκαμε δύο τρεις φορές αλλά του έλεγα ότι πάω και καλά στη μάνα μου και έφευγα. Αυτό έγινε δύο τρεις φορές».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr