Σεπόλια: Εν αναμονή 10 ακόμη συλλήψεων για βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Εν αναμονή 10 ακόμη συλλήψεων για βιασμό της 12χρονης

Νέα συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και τους κατ' εξακολούθηση βιασμούς της από δεκάδες παιδόφιλους.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές για τα εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν, καθώς έχουν ταυτοποιήσει την πλειοψηφία των προσώπων που φέρονται να είχαν επαφές με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Η 12χρονη αναμένεται αύριο (26/10) να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς. Πρόκειται να δει μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και να δεχθεί ερωτήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Στόχος είναι όλοι όσοι πήραν μέρος στον «γολγοθά» που ανέβαινε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η 12χρονη παραμένει με πέντε από τα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα δύο μεγαλύτερα που έχουν ενηλικιωθεί προσπαθούν να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Ήδη την έχουν επισκεφθεί δύο φορές στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθούν να διαχειριστούν τη θύελλα που προκάλεσαν οι καταιγιστικές αποκαλύψεις.

Οι δύο καθ’ ομολογίαν παιδοβιαστές που είχαν συλληφθεί πρώτοι, παραμένουν στις φυλακές και τηρούν πλέον σιγή ιχθύος. Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, δείχνουν πως όχι μόνο διαχειριζόταν την επίμαχη διαδικτυακή εφαρμογή, αλλά πολλές φορές παρίστανε την 12χρονη και της έκλεινε ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr