Κάτι δεν πάει καλά εκεί έξω! Ταγματάρχης επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικο...

Κάτι δεν πάει καλά εκεί έξω! Ταγματάρχης επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικο...

Νέο σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 38χρονου ταγματάρχη ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 16χρονο αγόρι. Ο νεαρός απάντησε με γροθιά στο πρόσωπο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν όταν στις 20.30 ένας 16χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό. Όπως είπε το θύμα, βρισκόταν σε δρόμο του Χολαργού όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθεί ένας άγνωστος, ο οποίος χυδαιολογεί σε βάρος του με σεξουαλικές-ανήθικες προτάσεις. «Θέλω να σε…», φέρεται να του έλεγε ο Ταγματάρχης.

Ο ανήλικος επιτάχυνε το βηματισμό του, ωστόσο, ο άγνωστος συνέχισε να τον ακολουθεί. Όταν τον πλησίασε με σκοπό να τον θωπεύσει και να του δείξει στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό, τότε ο 16χρονος -ο οποίος είναι μποξέρ- του έδωσε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο και έτσι κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Ακολούθησαν έρευνες και έτσι μετά από λίγο ο δράστης συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 38χρονο Ταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις.

Ο κατηγορούμενος θα περάσει στρατοδικείο, ενώ αμέσως ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: Newsbomb.gr