Σεπόλια: Προφυλακίζεται ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου για το βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Προφυλακίζεται ο 36χρονος εργαζόμενος νοσοκομείου για το βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Ένας ακόμα εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης οδηγείται στη φυλακή.

Στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος εργαζόμενος σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών οι δικαστές, που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρίση των δικαστών δόθηκε έμφαση στην αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ 39χρονος που μιλούσε με 12χρονη

Νωρίτερα την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο άνδρας ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση. Συνολικά έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για τον ίδιο λόγο 12 άνδρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr