Σεπόλια: Aστυνομικός έστελνε πορνογραφικό υλικό στη 12χρονη

Σεπόλια: Aστυνομικός έστελνε πορνογραφικό υλικό στη 12χρονη

Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με το MEGA, ο αστυνομικός που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης «υπηρετούσε σε μία Υπηρεσία της ΓΑΔΑ που κατεύθηνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην Ελληνική Αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, μέσω διαλόγου της 12χρονης με τον αστυνομικό, φαίνεται να αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη και υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού. Οι αποκαλύψεις όμως για την φρίκη που βίωνε η 12χρονη δεν σταματούν εκεί.

Εξοργίζει ο Σοφιανίδης: «Εκείνη με προκαλούσε»

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η νέα κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από τα Σεπόλια στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., καθώς ήρθαν στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση.

Η 4η κατάθεση που έδωσε το παιδί, αναμένεται να φέρει νέα εντάλματα, για 10 μιλούσαν οι πληροφορίες και να «κλειδώσει» μια σειρά από συλλήψεις. Η αστυνομία έχει ήδη έτοιμα 10 εντάλματα.

Θα γίνει μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η συμμετοχή του καθένα ξεχωριστά, με τους αστυνομικούς να επαναλαμβάνουν ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση φρίκης θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Νεότερα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως προκαλούν οργή. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος παιδοβιαστής Γιάννης Σοφιανίδης, ισχυρίστηκε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.

«Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και να σταματήσει, με εκβίασε και μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη», φέρεται να είπε ο 42χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022, συνευρέθηκε ερωτικά περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη, της οποίας την ηλικία γνώριζε όπως και ότι ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων, ήτοι την παρέδιδε σε εκείνον ο Ηλίας Μίχος, αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Στην απολογία του ο Γιάννης Σοφιανίδης επιμένει πως δεν γνωρίζει τον Μίχο και πως τα χρήματα που έδινε κάθε φορά στη 12χρονη τα έπαιρνε η μητέρα της.

«Συναντηθήκαμε στο μετρό στα Σεπόλια και εκεί μου είπε να της δώσω τα 50 ευρώ, να τα πάει πρώτα στη μαμά της και να γυρίσει πίσω. Μόλις γύρισε την ρώτησα τι είπες στην μάνα σου για τα χρήματα και μου λέει «είπα ότι φροντίζω μια θεία». Μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να της τα επιστρέψει», είπε ο 42χρονος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr