Νεκρός στην Τρύπα Ταρτάνας βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός...

Νεκρός στην Τρύπα Ταρτάνας βρέθηκε ο 42χρονος αστυνομικός...

Μοιραία η εκδρομή του 42χρονου αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην «Τρύπα Τατάρνας»

Ο 42χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Δυτική Αττική εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.

Στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του, όπως μετέδωσε το Star Κεντρικής Ελλάδας, και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τον ανέσυραν νεκρό

Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν και ο 42χρονος αστυνομικός από την Ευρυτανία βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας και είναι γνωστό και ως η «Τρύπα Τατάρνας».

Γύρω στις 4:00 το πρωί του Σαββάτου (29/10) εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος από τους Πυροσβέστες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ και Αστυνομικούς όπως και Εθελοντές της Διασωστικής Ομάδας Ευρυτανίας που επιχειρούσαν.

Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνούσε τα εξήντα μέτρα και πιθανόν να έφτανε τα εκατό.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα πριν τις 9:00 το βράδυ κοντά στο σημείο που τελικά βρέθηκε 0 42χρονος αστυνομικός είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο και με το κινητό του τηλέφωνο μέσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr