Ανατροπή! Αυτοκτονία ο θάνατος του αστυνομικού στην Τρύπα Ταρτάνας;

Ανατροπή! Αυτοκτονία ο θάνατος του αστυνομικού στην Τρύπα Ταρτάνας;

Σε απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται στην Ευρυτανία ο θάνατος του 42χρονου αστυνομικού, καθώς νέες πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να οφείλεται σε αυτοκτονία.

Τραγικό θάνατο είχε ένας 42χρονος αστυνομικός πατέρας ενός μικρού παιδιού, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου από βάθος 65 μέτρων.

Σύμφωνα με το Star, o θάνατος του πιθανώς να μην οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε αυτοκτονία καθώς φέρεται να βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το Star, ο αστυνομικός στο σημείωμα που άφησε φέρεται να εξηγεί ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Τον άτυχο άντρα αναζητούσε η οικογένειά του από το πρωί της Παρασκευής.

Η «Τρύπα της Ταρτάνας», όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικόΕυρυτανία: Είχε πάει στο χωριό του για να μαζέψει ελιές

Ο αξιωματικός της αστυνομίας υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφθεί το χωριό του στην Ευρυτανία με τη μητέρα του για να μαζέψουν ελιές.

Εχθές το πρωί έφυγε από το σπίτι του, λέγοντας πως πάει να βάλει καύσιμα, όμως δεν επέστρεψε.

Ο άτυχος 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 65 μέτρων μετά από ολονύχτια επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ.

Οι έρευνες εστιάστηκαν δίπλα στην «Τρύπα της Τατάρνας», αφού εκεί εντοπίστηκε το αυτοκίνητό. Δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αξιωματικός της αστυνομίας είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος αστυνομικός, όπως περιγράφουν οι διασώστες, είναι τόσο επικίνδυνο που είναι δύσκολο να βγει κανείς ζωντανός.

Πηγή: Newsbomb.gr