Σεπόλια: Τουλάχιστον 2 νέες συλλήψεις προ των πυλών για βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Τουλάχιστον 2 νέες συλλήψεις προ των πυλών για βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται από ώρα σε ώρα στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, καθώς θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης. 

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων «δένουν» τις κατηγορίες για άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια μέσω Viber με την ανήλικη, κλείνοντας ραντεβού μαζί της και προχωρώντας στο βιασμό της.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν. Μέχρι αύριο Τετάρτη αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απόλυτη στεγανότητα σε σχέση με την εξέλιξη της έρευνας, προκειμένου η διαδικασία να πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς «απρόοπτα».

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. δεν απαντούν σε σχέση με το εάν το κορίτσι έχει κληθεί για αναγνώριση προσώπων, ωστόσο, δεν αποκλείεται η διαδικασία αυτή είτε να έχει γίνει είτε να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμα δύο άντρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, οι οποίοι ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι δύο άντρες έδωσαν κατάθεση, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και αποχώρησαν.

Πηγή: Newsbomb.gr