Έγκλημα στη Μάνδρα: Η κακοποίηση του 17χρονου και η ομολογία του 14χρονου αδερφού

Έγκλημα στη Μάνδρα: Η κακοποίηση του 17χρονου και η ομολογία του 14χρονου αδερφού

Λογικοφανής αλλά με κενά η ομολογία του 14χρονου για το πώς σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα. Σημάδια κακοποίησης έχουν βρεθεί στη σορό του 17χρονου.

Ίχνη κακοποίησης βρέθηκαν στη σορό του 17χρονου, που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον 14χρονο αδερφό του Μάνδρα, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το σώμα του, ωστόσο αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο θάνατός του προήλθε από τη σφαίρα που καρφώθηκε στον αυχένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και στα 8 παιδιά της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κάποιας μορφής κακοποίηση.

Οι καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί δύο ανώνυμες καταγγελίες βάσει των οποίων τα παιδιά της οικογένειας δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Συγκεκριμένα τέλη Ιουνίου του 2021 το Χαμόγελο έλαβε μια ανώνυμη αναφορά, βάσει της οποίας τα παιδιά μιας οικογένειας, στην περιοχή της Μαγούλας, δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Την αναφορά αυτή το Χαμόγελό την προώθησε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Επιπλέον τον Απρίλιο του 2022 το Χαμόγελο έλαβε εκ’ νέου ανώνυμη αναφορά, για την ίδια οικογένεια όπου και πάλι καταγγέλλει ότι τα παιδιά κακοποιούνται σωματικά, ότι παραμελούνται και πρόσθετα ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Και σε αυτή την περίπτωση το Χαμόγελο έστειλε την αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Η Αστυνομία για τις καταγγελίες του Χαμόγελου

Σχετικά με την καταγγελία του Χαμόγελου του Παιδιού, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ουδέποτε έφτασε στην Αστυνομία η καταγγελία (το Χαμόγελο απευθύνθηκε στην Εισαγγελία), όπως ουδέποτε διατάχθηκε κάποια προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για την οικογένεια.

Είχε δοθεί εντολή από την Εισαγγελια σε κοινωνικο λειτουργό να ψάξει την υπόθεση. Μέχρι εκεί ξέρουν, τι απέγινε μετά δεν ξέρουν η έρευνα του κοινωνικού λειτουργού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr