«Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές»! Ο Μητσοτάκης έδωσε το... σύνθημα για κάλπες!

«Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές»! Ο Μητσοτάκης έδωσε το... σύνθημα για κάλπες!

Με μια φράση «το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ουσιαστικά άνοιξε από την Καλλιθέα την προεκλογική περίοδο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πάμε σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Επίσκεψη στην Καλλιθέα πραγματοποιεί το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός «σφύριξε» την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αφήνοντας και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με τη φράση «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές» που είπε μιλώντας με πολίτες της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός μιλώντας σε πολίτες, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στην παράταξη της ΝΔ. Εντυπωσιάζομαι από την προσέλευσή σας. Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές και δικαιολογημένα θα έλεγα καθώς μπαινουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023 που θα φέρουν και παλι τη νεα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη».

Παράλληλα, ανέφερε πως «Δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη της προηγούμενης τετραετίας. Θέλει πολύ προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες στις κάλπες».

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στο οποίο λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνέχεια περιηγήθηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με κατοίκους.

Συνάντησε επίσης και τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο.

Πηγή: Newsbomb.gr