Κατέληξε η 21χρονη Εμμανουέλα, δωρίζουν τα όργανά της οι γονείς

Κατέληξε η 21χρονη Εμμανουέλα, δωρίζουν τα όργανά της οι γονείς

Πανελλήνια η συγκίνηση για τον θάνατο της 21χρονης Εμμανουέλας, η οποία κατέληξε χάνοντας τη μάχη για τη ζωή. Είχε παρασυρθεί και εγκαταλείφθηκε από τον Αλβανό οδηγό αυτοκινήτου στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης. 

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για να χαρίζουν ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Έφυγε από τη ζωή η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, το βράδυ της Δευτέρας στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης. Η άτυχη νεαρή το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr