Κιβωτός του Κόσμου: Εμφανίστηκε στον Κολωνό και... ξέσπασε η περσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Εμφανίστηκε στον Κολωνό και... ξέσπασε η περσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Δημόσια εμφάνιση για την πρεσβυτέρα, μετά από μέρες, στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό. 

Την πρώτη της εμφάνιση μετά από μέρες έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, η πρεσβυτέρα έφυγε σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα της δομής κρατώντας στα χέρια μία μεγάλη βαλίτσα.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και φάνηκε μάλιστα να δυσανασχετεί από την παρουσία των δημοσιογράφων στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι έχει λήξει η προθεσμία που έδωσε ο εισαγγελέας σχετικά με την εγκατάλειψη της δομής και από τον πατέρα Αντώνιο.

Τα σενάρια ήθελαν να μην βρίσκεται στο σημείο ο πατέρας Αντώνιος χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες αυτές να μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η παρουσία της πρεσβυτέρας στο σημείο ενισχύει την πιθανότητα αυτή, να βρίσκεται δηλαδή ο πατέρας Αντώνιος εντός της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνου εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει μία μεταφορική εταιρεία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα που υπάρχουν εντός του σπιτιού που στεγάζεται στον 4ο όροφο της δομής της Κιβωτού στον Κολωνό στο οποί έμεναν μαζί με την πρεσβυτέρα.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha