Κως: Πέφτει σε αντιφάσεις και τα γυρίζει ο Μπαγκλαντεσιανός για την Αναστάζια

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών αρχών να διαλευκάνουν τη στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές της Κω, χωρίς τα ρούχα της και με το μισό της σώμα μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Στο σώμα της είχε μώλωπες, σοβαρό τραύμα στο πρόσωπο και σημάδια απο χέρι στο λαιμό, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από στραγγαλισμό.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος κρατείται από την πρώτη στιγμή ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας, όχι μόνο δεν έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής, αλλά αντίθετα, επιχειρεί να αλλάξει την αρχική του κατάθεση.

Καθώς πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις στην προσπάθειά του να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ισχυρίζεται τώρα πως δεν ήρθε ποτέ σε συνεύρεση με την Αναστάζια.

Φυσικά, οι αρχές της Κω αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δειγμάτων DNA που έχουν συλλέξει, τόσο από τον βασικό ύποπτο, όσο και από τη σορό της κοπέλας και εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν λύσει το μυστήριο για το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αναστάζια.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι το γεγονός του σημείου που τελικά εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, καθώς το σημείο αυτό το είχαν χτενίσει οι ερευνητές όλες τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να υπάρχει εκεί η 27χρονη. Κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα της ύπαρξης και δεύτερου προσώπου που πιθανότατα εμπλέκεται στη δολοφονία και μετέφερε εκεί την κοπέλα, γνωρίζοντας πως το σημείο είχε ελεγχθεί από την αστυνομία, ώστε να καθυστερήσει τον εντοπισμό της.

Exit mobile version