Markopoulo Park: Πολλοί νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο, ΣΚΟΡ 3 και ΣΚΟΡ 4

Τζακ ποτ στο δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 - 14.850 ευρώ μεταφέρονται στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Εντυπωσιακές αφίξεις, μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 2 νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο της 2ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.188,31 ευρώ. Βρέθηκαν επίσης 8 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 3 που κέρδισαν από 400,26 ευρώ και 146 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 4 που κέρδισαν από 118,17 ευρώ.

Επιπλέον, σημειώθηκε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος με 14.850 ευρώ να μεταφέρονται στην επόμενη συγκέντρωση.

Νίκες για τη ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ (GR) και τον ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην 1η και 2η ελληνική ιπποδρομία 

Την 1η και τη 2η ελληνική ιπποδρομία κατέκτησαν η ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ (GR) και ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) των Σταύλοων Ippotrust, προπόνησης της Ειρήνης Κεράτσα και με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα.


Η ΑΝΔΡΟΥΣΑ (GR) νίκησε στην 3η ιπποδρομία και σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη της. Ιδιοκτησίας των Δημήτριου Παρασκευόπουλου, η 4ετής φοράδα έχει προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους και στη χθεσινή της επιτυχία την οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Η ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR) επικράτησε στην τελευταία ιπποδρομία με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη. Τόσο η νικήτρια όσο και ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) ο οποίος τερμάτισε δεύτερος είναι ιδιοκτησίας Αστέρια Racing και προπονούνται από τον Γιάννη Μυκονιάτη.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία εδώ

Από δύο νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Εντιόν Τσέλα και Γιάννης Ψαραδάκης ενώ μια νίκη σημείωσε και ο Παναγιώτης Δημητσάνης. Από πλευράς προπονητών δύο νίκες πέτυχαν οι Ειρήνη Κεράτσα και Γιάννης Μυκονιάτης ενώ μια νίκη έγραψε και ο Χάρης Χαραλάμπους.

Exit mobile version