Markopoulo Park: Στον ΡΕΒΑΜΠ το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ο ίππος ΡΕΒΑΜΠ (USA) και ο Παναγιώτης Δημητσάνης κατέκτησαν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.

Επίσης, βρέθηκαν 116 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 257,37 ευρώ.

Η ΡΟΖΕΤ (GB) κέρδισε τη 2η ιπποδρομία. Η 3ετης φοράδα ιδιοκτησίας KYSEA Racing, προπονείται από την Ιωάννα Καμπίτση ενώ στη χθεσινή της νίκη την οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Στην 5η ιπποδρομία επικράτησε ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE). Ιδιοκτησίας Malkot Stables, ο 5ετης καθαρόαιμος είχε στη σέλα του τον αναβάτη Κώστα Αττίκο και ο προπονητής του είναι ο Ιγνάτιος Θεολόγου.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία: 

YouTube video player

Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση του ΡΕΒΑΜΠ (USA) στο Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο κορυφαίος ίππος μεγάλων αποστάσεων κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά την ιπποδρομία που διεξάγεται στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Ιδιοκτήτες του ΡΕΒΑΜΠ (USA) είναι οι Χρήστος Αργυρόπουλος και Γιώργος Μαλαδάκης ενώ προπονητής του είναι ο Γιάννης Μυκονιάτης. Στην εύκολη επικράτηση τον οδήγησε ο champion αναβάτης του ελληνικού ιπποδρόμου Παναγιώτης Δημητσάνης.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές 

Τρείς νίκες πέτυχε η προπονήτρια Ιωάννα Καμπίτση, από μία νίκη σημείωσαν οι προπονητές Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους, Ιγνάτιος Θεολόγου και Γιάννης Μυκονιάτης. Από πλευράς αναβατών ξεχώρισε με 3 νίκες ο Κώστας Μαστοράκης και με 2 ο Παναγιώτης Δημητσάνης. Από μια νίκη πέτυχαν και οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Αττίκος.

Exit mobile version