Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Απόψε στις 19.45

Η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League φτάνει στα μισά της, με τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ νωρίς το βράδυ της Πέμπτης. Η μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον καθιστά την πρωταθλήτρια Ελλάδος ως τη μόνη ομάδα του ομίλου που έχει πραγματοποιήσει νίκη, κι έτσι η Ένωση είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου. Η Μαρσέιγ, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ, αλλά έμεινε στο 2-2 με την Μπράιτον στο «Βελοντρόμ», ενώ η Ένωση με 4 βαθμούς αναδείχθηκε ισόπαλη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Αίαντα.

Σέντρα στη Γαλλία στις 19:45 για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, με εκαντοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. 

Τα facts του αγώνα 

•    64 χιλιάδες φίλαθλοι της Μαρσέιγ θα βρίσκονται στο γήπεδο, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα σε ευρωπαϊκό αγώνα.
•    Περισσότεροι από 4 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ θα βρίσκονται στις κερκίδες.
•    Η ΑΕΚ έχει σκοράρει 4 γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές και η Μαρσέιγ 5
•    Η Γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πέναλτι, παρά τη νίκη της με 2-1 στη Γαλλία.
•    Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο που υπήρξε αντίπαλος του Ματίας Αλμέιδα στα γήπεδα της Ιταλίας κατα τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

 

YouTube video player

Exit mobile version