MasterChef (24/03): «Κάγκελο» όλοι – Η… έκτακτη απόφαση της παραγωγής

Masterchef Spoiler (24/03): Άνω – κάτω θα κάνει το παιχνίδι ο Παναγιώτης με τα πλεονεκτήματα που θα του δοθούν

Το βράδυ της Τρίτης ο Αντώνης άφησε την ποδιά του στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef και αποχώρησε, καθώς δεν κατάφερε να αντιγράψει πιστά το γλυκό στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ανούς και Αντώνης είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες και βρέθηκαν αντιμέτωποι φτιάχνοντας ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Οι δυο τους βρέθηκαν αρκετά κοντά όσον αφορά στις παρασκευές τους.

Τελικά τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε το πιάτο του Αντώνη και έτσι αποχώρησε από το MasterChef 5.

Έτσι, 13 παίκτες συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι στον διαγωνισμό. Απόψε, Τετάρτη 24/3, η έκτη ομαδική δοκιμασία καταφτάνει…

Masterchef Spoiler (24/03): Το βίντεο που «πρόδωσε» τις αλλαγές στις ομάδες

Δεν έχει προηγούμενο το spoiler που έδωσε η ίδια η παραγωγή του MasterChef και είναι φυσικά το εγκυρότερο αφού έπαιξε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Ο Παναγιώτης έχοντας κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας είναι ο εν δυνάμει επόμενος αρχηγός της Μπλε ομάδας και όπως είναι φυσικό έχει κάποια πλεονεκτήματα.

Οι κριτές ανακοινώνουν στους παίκτες και των δύο ομάδων ότι πρέπει να βγάλουν τις ποδιές τους και καλούν τον Παναγιώτη να ξαναμοιράσει την τράπουλα, δηλαδή τους παίκτες στην ομάδα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να διατηρήσει τη βασική δύναμη των Μπλε, όπως όμως θα ακούσετε θέλει να ξεφορτωθεί τους διπρόσωπους. «Δεν μπορώ να κρατήσω ψεύτικους χαρακτήρες που ισχυρίζονται ότι αγαπούν τη μαγειρική ενώ το μόνο που δεν κάνουν είναι να μαγειρεύουν» είπε.

Και ένας από αυτούς που θα στείλει στους Κόκκινους είναι ο Στέφανος. Ο παίκτης εμφανίζεται με την κόκκινη ποδιά.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version