MasterChef Spoiler σήμερα (26/03): Η ομάδα που κερδίζει και οι τρεις που πάνε… τάκο

MasterChef Spoiler (26/03): Μία ομάδα θα κερδίσει και τρεις θα ριχτούν στη μάχη της ασυλίας – Ποιοι θα παραμείνουν δεμένοι μέχρι τέλους και ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι για την παραμονή τους στο MasterChef 5; 

Τα δεδομένα άλλαξαν την Τετάρτη (24/03) στο MasterChef 5 και πλέον έχουμε τέσσερις ομάδες. Τους μπλε, τους κόκκινους, τους κόκκινους και τους κίτρινους.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας, αφού διαμόρφωσε τις νέες ομάδες στη συνέχεια, μοίρασε και τα υλικά.

Έτσι στους Μπλε μέλη της οποίας είναι η Μαρίνα, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έδωσε την κολοκύθα. Στους Πράσινους, δηλαδή, στην Ανούς, τον Διονύση και τη Λία έδωσε τα χοιρινά μάγουλα. Ορτύκια μαγείρεψε η Μαρία, ο Ιωάννης και ο Στέφανος ή αλλιώς η Κόκκινη ομάδα, ενώ για το τέλος άφησε την Κίτρινη ομάδα με τους Νίκο, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα στους οποίους έδωσε το χταπόδι.

Γευστικά τα περισσότερα πιάτα ήταν σχετικά μέτρια και τα αποτελέσματα μάλλον θα εκπλήξουν.

Για πρώτη φορά θα δούμε την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να τσακώνονται μπροστά στους υπόλοιπους και η πρώτη θα «λυγίσει» μπροστά στην κάμερα.

MasterChef Spoiler (26/03): Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Το βράδυ της Παρασκευής οι κριτές θα ανακοινώσουν στις τέσσερις ομάδες τις βαθμολογίες μετά την αξιολόγηση των πιάτων τους.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο Συμβούλιο θα φέρει ανατροπές και ρήξεις στα μέλη των ομάδων, ενώ η απουσία ψηφοφορίας στέλνει τις ηττημένες ομάδες σε δοκιμασία ασυλίας. Μία ομάδα θα κερδίσει και τρεις θα ριχτούν στη «μάχη» της ασυλίας.

Η νίκη θα κριθεί μεταξύ Κόκκινης και Πράσινης Ομάδας, με την Πράσινη ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Η Μπλε ομάδα θα είναι αυτή που συγκεντρώσει την χαμηλότερη θερμοκρασία και θα θα διαγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι;

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version