MasterChef spoiler (26/03): Η τράπουλα ανακατεύτηκε – Ποια ομάδα κερδίζει

MasterChef spoiler (26/3): To βράδυ της Παρασκευής θα παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής.

Το βράδυ της Τετάρτης είδαμε τον Παναγιώτη που είχε στα χέρια του τα πλεονεκτήματα ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας να αλλάζει το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ζήτησαν αρχικά από τους επίδοξους σεφ να βγάλουν τις ποδιές τους και εν συνεχεία από τον Παναγιώτη να σχηματίσει τέσσερις νέες ομάδες, αποτελούμενες από τρεις παίκτες η καθεμιά.

Οι νέες ομάδες του MasterChef διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πράσινη Ομάδα: Λία, Διονύσιος και Ανούς
Κίτρινη Ομάδα: Νίκος, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα
Κόκκινη Ομάδα: Μαρία, Στέφανος και Ιωάννης
Μπλε Ομάδα: Παύλος, Κωνσταντίνα και Μαρίνα

Εν συνεχεία ο Παναγιώτης μοίρασε τα βασικά υλικά στις ομάδας δίνοντας στους μπλε την κολοκύθα, στους Κόκκινους ορτύκια, στους κίτρινους χταπόδι και στους πράσινους χοιρινά μάγουλα. Με αυτά τα υλικά έπρεπε να ετοιμάσουν από τρία ίδια πιάτα σε καθεμία από τις 4 κατηγορίες, ενώ είχαν στη διάθεσή τους δυο ώρες.

Το βράδυ της Παρασκευής οι κριτές θα ανακοινώσουν στις ομάδες τις βαθμολογίες μετά την αξιολόγηση των πιάτων. Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα δείπνο, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν θα αγωνιστούν για την ασυλία.

Τα πρώτα πιάτα που έφεραν μπροστά στους κριτές έκρυβαν εκπλήξεις και όχι θετικές. Ανάμεσα στα τέσσερα ορεκτικά, ένα ήταν μακράν το χειρότερο για τον Σωτήρη Κοντιζά. Συγκεκριμένα το «πειραγμένο» σούσι της μπλε ομάδας και της Μαρίνας.

Και μπορεί η Μαρίνα να διαβεβαίωσε τους κριτές πως ο συνδυασμός που επέλεξε ήταν πολύ γευστικός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι αυτό που χρειάζεστε», ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε διαφορετική άποψη.

«Πάμε μπλε ομάδα. Θα πω ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω φάει φέτος στο MasterChef. Ακόμη κι αν αφαιρέσω το ντιπ, εγώ δεν μπορώ να φάω παραπάνω από αυτό που δοκίμασα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφέρει: «Όταν ακούς της ιδέα ενθουσιάζεσαι, όταν δοκιμάζεις απογοητεύεσαι».

Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα δείπνο, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν θα αγωνιστούν για την ασυλία.

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) αυτή την εβδομάδα στο MasterChef δεν θα γίνει ψηφοφορία…

Exit mobile version