Match of the day: Νάπολι – Μίλαν στις 22:00

Μεγάλο ματς για μια θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν.

Η εντός έδρας συντριβή από τη Μίλαν με 0-4 για το πρωτάθλημα φαίνεται να έχει αλλάξει το Momentum της Νάπολι στους τελευταίους αγώνες καθώς η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δυσκολεύεται αρκετά να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες απαιτήσεις των αγώνων αλλά και να σκοράρει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 1-0 στο «Σαν Σίρο» και ταξιδεύουν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σπαλέτι, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και θέλει όσο τίποτα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν πλέον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι μια απλή νίκη της Νάπολι με ένα γκολ διαφορά οδηγεί τον αγώνα στην παράταση. Η Μίλαν φιλοδοξεί να επιστρέψει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ  μετά από 15 χρόνια και η σέντρα του αγώνα είναι απόψε στις 22:00 για τον δεύτερο προημιτελικό.

Τα στοιχεία του αγώνα 

•    Αήττητη στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Νάπολι με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στα φετινά της μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ.
•    12 στα τελευταία 13 παιχνίδια της Νάπολι είναι στο No Goal, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν έχει 7 συνεχόμενα No Goal.
•    H Mίλαν είναι αήττητη εκτός έδρας κόντρα σε ιταλικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.
•     13/25 γκολ στης Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο ημίχρονο 
•    12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έχει φέτος ο Ολιβιέ Ζιρού, 11 ο Ράφαελ Λέαο.
•    25 γκολ έχει ο Όσιμεν, 14 γκολ και 16 ασίστ ο Κβαρατσχέλια 

Στο Pamestoixima.gr υπάρχει πλήθος επιλογών για τον αγώνα με επιλογές μεταξύ άλλων για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, επιλογές σκόρερ, αγορές ημιχρόνων, γκολ, χάντικαπ, συνδυαστικές επιλογές και Bet builder. 

Ποιοι αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ – Ντι Λορένθο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Μάριο Ρούι – Εντομπελέ, Λομπότκα,  Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσχέλια.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ – Τονάλι, Κρούνιτς – Ντίας, Μπενασέρ, Λεάο – Ζιρού.

Exit mobile version