Match of the day: Ουρουγουάη – Βραζιλία στις 03:00

Δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Νότιας Αμερικής συγκρούονται τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μοντεβιδέο, στον αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως «Clasico del Rio Negro», λόγω του ομώνυμου ποταμού που χωρίζει τις δύο χώρες.

Το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή αφορά σε 10 ομάδες που παίζουν μεταξύ τους σε 18 αγωνιστικές με τις έξι πρώτες να παίρνουν την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Με τα τωρινά δεδομένα, η Βραζιλία είναι στη δεύτερη θέση πίσω από την Αργεντινή με 7 βαθμούς (2 νίκες με Βολιβία και Περού, μια ισοπαλία με Βενεζουέλα), ενώ η Ουρουγουάη στην τέταρτη με τέσσερις (νίκη με Χιλή, ήττα από Εκουαδόρ, ισοπαλία με Κολομβία).

Τα Facts του αγώνα 

•    21 νίκες έχει η Ουρουγουάη, 40 η Βραζιλία και 17 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Η τελευταία τω
•    Η Ουρουγουάη έχει 6 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες
•    7 από τα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια ήταν στο Over 2.5
•    Επτά γκολ έχει σκοράρει η Βραζιλία σε 3 παιχνίδια, 6 η Ουρουγουάη
•    Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκεται ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν 
ΟΥΓΟΥΓΟΥΑΗ: Μέλε – Νάντες, Αραούχο, Βίνια, Ολιβέρα – Βαλβέρδε, Ουγκάρτε – Ντε Λα Κρουζ, Ροντρίγκες, Πελίστρι – Νούνιες.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έντερσον – Κούτο, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Κάρλος Αουγκούστο – Γκιμαράες, Κασεμίρο -Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο – Γκάμπριελ Ζεσούς, Νεϊμαρ.

Στο Πάμε Στοίχημα, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον μεγάλο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Exit mobile version