Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για το εμετικό πρωτοσέλιδο της Sportday

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για το εμετικό πρωτοσέλιδο της Sportday

Αν ο στόχος ενός πρωτοσέλιδου είναι να συζητηθεί, τότε το σημερινό (1/12) της Sportday πέτυχε το στόχο του.

Όλοι το συζητούν. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρίζει κι απειλεί, το «Παρατηρητήριο για τον Φασιστικό και Ρατσιστικό λόγο στα ΜΜΕ» εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, τα social media έχουν γεμίσει με σχόλια εις βάρος της εφημερίδας και γενικώς ο Περικλής Γκιόλας κατάφερε να κάνει την Sportday» talk of the town.

Συγχαρητήρια. Το προσπαθούσε πολύ καιρό. Χρειάστηκε να να ξεπέσει στην καθαρή, ανόθευτη χυδαιότητα. για να το πετύχει βέβαια, πάντως το πέτυχε.

Στην πραγματικότητα, αυτό το πρωτοσέλιδο ήταν μάλλον αναπόφευκτο. Ο δρόμος είχε στρωθεί εδώ και καιρό. Από εκείνη τη λευκή πρώτη σελίδα με τίτλο «η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο», για την οποία οι περισσότεροι σκεφτήκαμε: «Χμμ, να και κάτι διαφορετικό».

Πολύ γρήγορα φάνηκε ότι το διαφορετικό έγινε κάτι σαν εμμονή στη νέα κατάσταση της Sportday. Πρόκληση για την πρόκληση, φτηνή αντιγραφή των καλύτερων στιγμών του Sportime, μια διαρκής αναζήτηση του πρωτότυπου και του έξυπνου, η οποία φυσιολογικά οδήγησε στο εξυπνακίστικο. Και από τον εξυπνακισμό στη σκέτη μαλακία πόση απόσταση νομίζετε ότι ειναι; Ένα τσιγάρο δρόμος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Κώστα Κεφαλογιάννη στο www.sdna.gr.