Πρωταγωνιστής του Game of Thrones διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (photos)

Πρωταγωνιστής του Game of Thrones διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (photos)

Έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Την... αλυσίδα των ηθοποιών που ανακοίνωσαν δημόσια πως είναι φορείς του νέου ιού συνέχισε πρωταγωνιστής του Game of Thrones. Μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram υποστήριξε πως είναι θετικός και βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Όπως τονίζει στο μήνυμά του, έπειτα από την διάγνωση, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά του να «αποκλειστούν» στο σπίτι τους, προκειμένου να περιορίσουν την μετάδοση του νέου ιού και σε άλλους ανθρώπους, κάτι που συνέστησε να κάνουν και όλοι όσοι διάβασαν το μήνυμά του.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά είμαι θετικός στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε αυτο-αποκλεισμένοι στο σπίτι, για όσο χρόνο χρειαστεί. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Εγώ μόνο έχω κάποια ήπια συμπτώματα από την ασθένεια. Υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό. Γι' αυτό σας συμβουλεύω να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Πλύνετε τα χέρια σας, κρατήστε απόσταση 1,5 μέτρου από τους υπόλοιπους, μπείτε σε καραντίνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Δείτε παρακάτω στην gallery ποιος είναι ο ηθοποιός...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.