«Το Καφέ της Χαράς» - Spoiler: Νεκρός από πυροβολισμό χαρακτήρας της σειράς

«Το Καφέ της Χαράς» - Spoiler: Νεκρός από πυροβολισμό χαρακτήρας της σειράς

Καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Κολοκοτρωνίτσι στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί μας χαρίζει όλες τις λεπτομέρειες για όσα θα δούμε προσεχώς.

Όπως θα διαβάσετε, το χωριό του Περίανδρου Πώποτα έρχεται να συνταράξει μια δολοφονία, με έναν από τους ήρωες της σειρές να καταλήγει νεκρός ύστερα από πυροβολισμό.

Ο γάμος του Μάνου και της Αρετής προετοιμάζεται

O Περίανδρος, µετά την εξοµολόγηση της Αρετής πως είναι όντως έγκυος, επισπεύδει τον γάµο της κοπέλας µε τον Μάνο. Έκτοτε οι προετοιµασίες προχωρούν µε γοργό ρυθµό προκειµένου να είναι όλα στην εντέλεια την ηµέρα του γάµου, µε τη Χαρά και τη Βάλια να βοηθούν την Αρετή στα πάντα.

Στο µεταξύ, ο Μάνος ζητάει να τους παντρέψει ο παπα-Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν αυτός που τον βάπτισε, αποτρέποντας έτσι την παρουσία του πατέρα ∆ηµήτριου στο µυστήριο. Βέβαια, ο τελευταίος καταλαβαίνει ότι όλο αυτό γίνεται επειδή ο Μάνος τον αντιπαθεί και διεκδικεί την καρδιά της Βάλιας.

Η Στέλλα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι

Λίγο µετά, η Στέλλα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι, από το οποίο είχε φύγει µετά τη συνάντησή της µε τον Βασίλη, και µαζί µε τη Χαρά, τη Βάλια και τις υπόλοιπες γυναίκες του χωριού ετοιµάζουν ένα πάρτι-έκπληξη στο «Καφέ της Χαράς» για την Αρετή. Για αυτό πληροφορείται ο Πώποτας, ο οποίος πηγαίνει εκεί, υπενθυµίζοντας το «τάξις και ηθική», µε την Αρετή να του λέει ότι έχει πάρει την άδεια του Μάνου για αυτό το πάρτι και υπόσχεται να µη χάσουν τον έλεγχο.

Στη συνέχεια, ο άντρας ζητάει από τη Στέλλα να µιλήσουν ιδιαιτέρως και της ζητάει εξηγήσεις για την ξαφνική φυγή της, µε εκείνη να του λέει ότι δεν αισθάνθηκε πουθενά τόσο ασφαλής όσο στο χωριό και στο πλευρό του. Για αυτόν τον λόγο, µάλιστα, επέστρεψε.

Τα όπλα βγαίνουν στο «Καφέ της Χαράς»

Η ηµέρα του γάµου φθάνει και, λίγο πριν από το µυστήριο, η Χαρά µαθαίνει τυχαία πως η Στέλλα πρόκειται να συναντήσει τον Βασίλη στο «Καφέ της Χαράς» και τη βλέπει να παίρνει µαζί της ένα όπλο. Η πρώτη, χωρίς να χάνει χρόνο, ειδοποιεί τον Περίανδρο, µε εκείνον να παγώνει και να αποφασίζει να δράσει άµεσα. Ο Μάνος και η Αρετή, µαζί µε τους καλεσµένους, βρίσκονται στην εκκλησία και περιµένουν τον Περίανδρο και τη Χαρά. Την ίδια ώρα, η Στέλλα και ο Βασίλης βρίσκονται στο «Καφέ της Χαράς» και σηµαδεύουν ο ένας τον άλλο µε τα όπλα τους για ένα κλεµµένο και ιδιαίτερης αξίας, δαχτυλίδι.

Η Στέλλα πυροβολεί και σκοτώνει τον Βασίλη

Και ενώ οι δυο τους περιστρέφονται στον χώρο, ο Περίανδρος µπαίνει µέσα και φωνάζει να κατεβάσουν τα όπλα. Μόνο που ο Βασίλης τον πιάνει και τον σηµαδεύει, ζητώντας από τη γυναίκα να του δώσει το δαχτυλίδι. Όµως εκείνη προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει. Όπως και γίνεται. Τότε ο Περίανδρος, εκµεταλλευόµενος τη στιγµή, αρπάζει το χέρι του άντρα και προσπαθεί να τον αφοπλίσει, µέχρι που ακούγεται ένας πυροβολισµός.

Η Στέλλα πυροβολεί τον Βασίλη, ο οποίος πέφτει νεκρός, ενώ, συγχρόνως, ο Περίανδρος κείτεται µε κλειστά µάτια. Εκείνη τη στιγµή, η Χαρά µπαίνει τροµοκρατηµένη στο µαγαζί και πηγαίνει αµέσως να δει πώς είναι ο Πώποτας. Η γυναίκα γονατίζει δίπλα του και του ζητάει να της µιλήσει, καθώς πιστεύει πως ο Βασίλης πρόλαβε και τον πυροβόλησε…

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Survivor - Αποκλειστικό: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο! Στην Αθήνα ο Ιλιτζαλί για το μεγάλο «χτύπημα

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει σαν μοντέλο και προκαλεί «εγκεφαλικά» (pics)

Δεν ξανάγινε! Ψαράς νόμιζε πως έπιασε μεγάλο ψάρι, όμως έβγαλε «τέρας» (vid)