Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη! Αυτό είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη! Αυτό είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στο «Τύπος TV» και για την επιτυχημένη του συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» με τον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη.

«Είμαστε ηθοποιοί και οι κακοί ρόλοι είναι πιο γοητευτικοί. Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, είπα ότι είναι εξαιρετικά γραμμένο σενάριο. Όσον αφορά στον Βόσκαρη, είναι ένας διαστροφικός τύπος χωρίς συναισθηματική ρωγμή. Οπότε, μου προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον να τον προσεγγίσω και να τον υποδυθώ», είπε στη συνέντευξή του και αποκάλυψε πώς θα τον βλέπουμε για λίγα ακόμα επεισόδια...

«Θα υπάρξω σε κάποια ακόμη επεισόδια, αλλά σίγουρα ο Βόσκαρης δεν θα απασχολήσει μέχρι το τέλος της σειράς», είπε και αναφορικά με το τέλος που θα έχει ο χαρακτήρας του στη σειρά αποκάλυψε πως, «σιγά σιγά θα αρχίσει η πτώση του, θα αποδυναμωθεί. Ωστόσο, δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς θα είναι το τέλος του».

«Να αποδυναμώνεται θα τον δούμε, να λυγίζει δε νομίζω. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που βρίσκομαι κι έχω διαβάσει, δεν λυγίζει. Σίγουρα, πάντως, κουβαλά τεράστια τραύματα, αλλά είναι μεγάλη ιστορία το πώς τα διαχειρίζεται», κατέληξε.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.