Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες αποκαλύψεις για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες αποκαλύψεις για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μία ατάκα, μάλιστα, του συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, όταν η εκείνη είπε ότι τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ευσυγκίνητη, τότε ο δημοσιογράφος τής απάντησε: «Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου».

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε και συζητήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα που και να ισχύει, δε θα το έλεγε σε εμένα. Θα ήταν ανόητο και από τη πλευρά τη δική της και από τη δική μου να βγω σε άλλο κανάλι και να ανακοινώσω ότι είναι έγκυος. Οι συνεργάτες της δεν θα έπαιζαν το κόλπο και να ρίχνουν ατάκες στον αέρα, προκειμένου να αιωρείται κάπου. Εάν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Δεν είναι έγκυος. Οι φήμες ενόχλησαν την οικογένειά της. Η ίδια δε θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία να πει “είμαι ή δεν είμαι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι).

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Μπλε (πρώην Μαχητές).

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.