Άγριες Μέλισσες spoiler - Τρίτη (26/01): Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Άγριες Μέλισσες spoiler - Τρίτη (26/01): Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να καλεί στην αστυνομία για τον καταζητούμενο Τάκη, αφού εκείνος αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι εκείνη και όχι η Ασημίνα είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα το έχει σκάσει με τον Σέργιο γιατί δεν αντέχει να τον χάσει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας. Ο Τάκης δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, αλλά η ζωή της πλέον έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια.

Στο spoiler που αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της.

Η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, Σοφούλα, αφού απογοητεύεται από τον έρωτά της για τον Λάμπρο και χωρίζει τον Άγγελο παγιδεύεται στον ιστό του Βόσκαρη τον οποίο και παντρεύεται. Την πρώτη νύχτα του γάμου της ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα, την οποία θα κακοποιήσει κατ' εξακολούθηση, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Γnωρίζουμε ότι σε επόμενο επεισόδιο η Ελένη είναι εκείνη που θα βρει την Ασημίνα και θα προσπαθήσει να της βάλει μυαλό για να γυρίσει.

Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση. Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Δρόσω καταγγέλλει τον Τάκη στην αστυνομία. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Ελένη θα προσπαθήσει να την μεταπείσει.

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι η Ελένη κάνει επίσημη καταγγελία για τους βιασμούς από τον Μάνο Βόσκαρη, αλλά χρειάζονται κι άλλες καταγγελίες. Δύο γυναίκες, η Λέττα και η Μαρία Μαδούρου καταγγέλλουν την κακοποίηση επίσημα στον εισαγγελέα. Ο Μάνος Βόσκαρης ισχυρίζεται ότι στην φυλακή είχε κανονική σχέση με την Ελένη και τον εκμεταλλευόταν, ενώ θα βγει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό (26/1) επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλσε και στον ηθοποιό Γιώργο Ηλιόπουλο, που υποδύεται τον κουρέα Προκόπη στις «Άγριες Μέλισσες».