«8 Λέξεις»: Διακόπηκαν τα γυρίσματα - Τι συμβαίνει με τη σειρά;

«8 Λέξεις»: Διακόπηκαν τα γυρίσματα - Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Αναστάτωση έχει προκληθεί στη σειρά «8 Λέξεις» μετά την απόφαση να συρρικνωθεί η διάρκεια των επεισοδίων, λόγω της τεράστιας επιτυχίας του ΣΚΑΪ Survivor

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Happy Day, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει δεδομένου ότι ο ο προγραμματισμός ήθελε να ξεκινούν στα μέσα του Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν στα μέσα του Μαρτίου.

«Εδώ και ενάμισι μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του Survivor. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα. Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν», είπε ο Στέφανος Μιχαήλ στην εκπομπή.

«Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα» , ήταν τα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ ο Ιάσονας Παπαματθαίου εξήγησε: «Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύσουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς».